Ratkaisut

Sähköinen laskutus

Sähköisen laskutuksen edut ovat kiistattomat. Se on vaivatonta ja helppoa verrattuna paperilaskutukseen, vähentää laskutukseen käytettävää työaikaa, vähentää laskutuksessa tapahtuvia virheitä, mahdollistaa paremman seurannan, nopeuttaa perintää ja on kaikin puolin tehokkaampaa. Tiivistetysti sen voidaan todeta säästävän aikaa ja vähentävän kustannuksia.

Sveitsiläisen Billentis tutkimusyrityksen mukaan verkkolaskun säästö käsittelykuluissa suhteessa paperilaskuun on lähettäjälle 64% per lasku ja vastaanottajalle 59% per lasku. Rahassa mitattuna säästö oli 5-15 euroa laskulta, joissakin tapauksissa jopa yli 17 euroa. Lue lisää Billentiksen raportista »

Smart Time tarjoaa kattavat ratkaisut sähköiseen laskutukseen sekä niiden lähettämiseen että vastaanottoon. Rakennamme jatkuvasti sähköisen laskutuksen lähetys- ja vastaanottoprosesseja sekä rajapintoja Epicor tuotteisiin. Toimimme myös Maventa Partnerina, jolloin voimme tarjota verkko-operaattoripalvelut tarvittaessa yhdeltä luukulta. Ostolaskujen käsittelyn osalta tarjoamamme ratkaisu on Medius. Toki mikä tahansa ostolaskujen käsittelyjärjestelmä on mahdollista integroida Epicorin tuotteisiin.

Lisätietoa tarjoamistamme tuotteista


Toiminnan ohjaus

Tehokas toiminnanohjaus on liiketoiminnan ydin. Epicor tarjoaa loistavat vaihtoehdot yritysten ERP ratkaisuiksi. Vaihtoehtoja löytyy pienempien yrityksen kustannustehokkaista ratkaisuista aina suurten yritysten vaatimiin kansainvälisiin ratkaisuihin. Teknologiana tarjotaan sekä paikallisia ratkaisuja että pilvipalveluja, jotka skaalautuvat tehokkaasti asiakkaan tarpeen mukaisesti.

Lisätietoa tarjoamistamme tuotteista


Järjestelmien integrointi

Mikään järjestelmä ei ole tehokas ilman toimivaa integraatiota. Olemme erikoistuneet järjestelmien integroimiseen ja toimittaneet niitä satoja, ellei jopa tuhansia viimeisen parinkymmenen vuoden aikana.

Smarttime Link on luotettava integraatiopalvelu pilvessä. Sen ominaisuudet sisällytettynä tarjoamiimme palveluihin antavat asiakkaillemme merkittävät edut:

 1. Saatte toimivan ratkaisun tietojärjestelmienne ongelmakohtiin. Ymmärryksemme yritystoiminnoista yhdistettynä vankaan ICT-osaamiseen takaavat toimivan lopputuloksen.
 2. Yrityksenne ei tarvitse investoida uusiin laitteisiin, lisensseihin tai henkilökunnan integraatio-osaamiseen.
 3. Saatte integraatiopalvelut edullisena pilvipalveluna, sillä ratkaisuissa hyödynnämme jo olemassa olevia ohjelmistokomponentteja.
 4. Yrityksenne tarpeiden muuttuessa teidän ei tarvitse huolehtia integraatio-ohjelmistojen ylläpidosta ja kehityksestä. Niistä huolehtivat meidän ammattilaisemme.
 5. Yrityksellä on aina asiantunteva kontaktihenkilö tavoitettavissa muutosten ja mahdollisten ongelmien ratkaisemiseksi

Oman Smarttime Link integraatiopalvelun lisäksi voimme tarjota integraatioratkaisut myös Epicor Service Connect tuotteen avulla.

Lisätietoa tarjoamistamme tuotteista


Valmiit ratkaisut

Osa ratkaisuista ja niissä käytetyistä komponenteista toistuvat usein. Olemme tuotteistaneet niistä parhaimmat valmiiksi paketeiksi.

Epicor tuotteisiin liittyvät ratkaisut:

 • Smarttime Robotics – Interface Monitoring
 • Intrastat Tool
 • Serial Matching Tool
 • Import and Landed Cost Provisioning
 • Finnish VAT report
 • Part selection in cycle count
 • Smarttime Maventa – Electronic invoicing for Finland
 • Bank statement integration
 • Web based data export solution
 • MediusFlow integration
 • Cloud based integration service (Smarttime Link)

Netvisor tuotteisiin liittyvät ratkaisut:

Copyright © 2024 Smart Time Oy
Yhteydenottolomake