Epicor 10 

Uudenlainen palvelulähtöinen toiminnanohjausjärjestelmä

Vuosien innovaation ja kehityksen tuloksena syntynyt palvelulähtöiseen arkkitehtuuriin perustuva Epicor ERP on uuden sukupolven ERP-ratkaisu. Se yhdistää laajat ja monipuoliset toiminnallisuudet yhdeksi tehokkaaksi ja helposti hallittavaksi järjestelmäksi. Teknologia on pohja, jonka päälle nykyaikaiset liiketoimintaratkaisut rakentuvat. Epicor ERP toimii bisneksen ehdoilla mukautuen prosesseihin parantaen toimintaa kokonaisuudessaan.

Epicor ERP sivusto    |    Tutustu tuotekohtaisiin ratkaisuihin tästä

mediusflow

MediusFlow

Ostolaskujen kierrätys ja prosessien automatisointi

MediusFlow on tarkoitettu tukemaan ja parantamaan organisaatioiden olemassa olevia järjestelmiä ja toimintaa integroitumalla saumattomasti osaksi liiketoimintaprosesseja. MediusFlow skaalautuu organisaation toimintamallien, koon ja ohjelmistoratkaisujen mukaisesti. Perusajatukseltaan MediusFlow on digitaalinen alusta liiketoimintaprosessien sisältämien tehtävien käsittelyyn ja hallintaan. Se huolehtii, että tehtävät hoidetaan suunnitellusti ja niin kuin pitää.

MediusFlow sivusto

epicor 10

Epicor iScala

Toiminnanohjausta kaikkiin tarpeisiin

Asiakkuudenhallinnalla pyritään maksimoimaan tehokkuutta, tuottoa ja asiakastyytyväisyyttä. iScala CRM sisältää kaikki tärkeät tiedot asiakkaan yhteyshenkilöistä, ostohistoriaan, projekteihin tai yhteydenottomääriin. iScala Storefront on täysin integroitu web-pohjainen tilauskanava myyntiin ja tuoteinformaation jakeluun.

Tutustu Epicor iScala CRM esitteeseen

iscala

Epicor E4SE

Palveluyritysten toiminnanohjaukseen

E4SE on kehitetty palveluyritysten toiminnanohjaukseen. Perinteisesti yritykset ovat rakentaneet palveluiden ja projektien toiminnanohjausta järjestelmillä, jotka on kehitetty alunperin fyysisten materiaalivirtojen ohjaamiseen. E4SE keskittyy toiminnanohjaamiseen palveluiden näkökulmasta jossa on mukana materiaalien toimitussuunnittelu, myynti, ostot ja varastointi. 

Epicor E4SE sivusto    |    Tutustu esitteeseen

e4se

Räätälöidyt ratkaisut

Hoidamme myös ylläpidon ja jatkokehityksen halutessanne

Toteutamme vaativia asiakaskohtaisia ohjelmistohankkeita jotka suunnitellaan ja toteutetaan yhteistyössä asiakkaamme kanssa. Ratkaisut voivat liittyä olemassaolevien ohjelmistojen muutoksiin, integrointiin tai lisätoiminnallisuuksien toteutukseen.

tailored solutions

YHTEYSTIEDOT

MYYNTI

ASIAKASPALVELU & TUKI

Arkisin 08 - 16

-

-

-

TOIMIPAIKAT

Vantaa

Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa
Technopolis Aviapolis

Mikkeli

Patteristonkatu 2, Mikpoli,
50100 Mikkeli

LASKUTUS

Y-tunnus: 1895676-4

Sähköinen laskutus
Operaattori: Nordea (NDEAFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI0210113000241819

Paperilaskut
Smart Time Oy
OSTOLASKUT 12878C, PL 10
57090 VISMA SCAN
FINLAND

4