Epicor ERP on uudenlainen palvelulähtöinen toiminnanohjausjärjestelmä
epicor 10

Epicor ERP osaratkaisut ja toiminnallisuudet

  • Asiakkuudenhallinta
  • Taloushallinto
  • Toimitusketjun hallinta
  • Tuotannon hallinta
  • Suunnittelu ja aikataulutus
  • Projektinhallinta
  • Tuotteiden hallinta
  • Palvelujen hallinta
  • Henkilöstön hallinta
  • Myynnin hallinta

Miksi Epicor ERP?

Vuosien innovaation ja kehityksen tuloksena syntynyt palvelulähtöiseen arkkitehtuuriin perustuva Epicor ERP on uuden sukupolven ERP-ratkaisu. Se yhdistää laajat ja monipuoliset toiminnallisuudet yhdeksi tehokkaaksi ja helposti hallittavaksi järjestelmäksi. Teknologia on pohja, jonka päälle nykyaikaiset liiketoimintaratkaisut rakentuvat. Epicor ERP toimii bisneksen ehdoilla mukautuen prosesseihin parantaen toimintaa kokonaisuudessaan.

Koska Epicor ERP perustuu nykyaikaiseen True SOA arkkitehtuuriin, se on luotettava, dynaaminen, muokattava ja parantaa tuottavuutta sekä yhteistyötä organisaation sisällä.

Epicor ERP skaalautuu yhden toimipisteen organisaatioista aina monikansallisiin yrityksiin. Se yhtenäistää organisaation prosessit, menetelmät ja välineet selkeäksi kokonaisuudeksi. Lisäksi järjestelmä koostaa kaiken olennaisen tiedon raportoinnin ja mittariston avulla päätöksenteon tueksi.

Epicor ERP on saatavilla usealla eri kielellä, mukaan lukien suomeksi. Järjestelmässä on tuki maakohtaisille asetuksille ja sitä on helppo mukauttaa organisaatiokohtaiseksi. Epicor ERP integroituu joustavasti olemassa oleviin ohjelmistoihin Service Connect -toiminnallisuuden kautta. Lisäksi siinä on valmiita rajapintoja sekä integraatioita mm. Microsoft Office -tuotteisiin.

Tuotteen käyttökokemus on omaa luokkaansa. Viimeistelty ulkoasu, integroitavuus muihin järjestelmiin, samanaikaisen käytön mahdollisuus ja lukuisat työkalut tekevät Epicor ERP:stä miellyttävän käyttää ja parantavat tuottavuutta. Työntekijät voivat mukauttaa Epircor ERP käyttökokemuksen mieleisekseen ja siten nopeuttaa ja tehostaa päivittäistä käyttöä.

Mitä on palvelulähtöinen arkkitehtuuri?

Palvelulähtöinen arkkitehtuuri perustuu prosessien ymmärtämiseen ja tarjoamiseen loogisina palveluina. Palvelut muodostavat kokonaisuuksia, jotka huomioivat liiketoiminnan tarpeet piilottaen turhan monimutkaisuuden ja toteutuksen konepellin alle. Kaikki kommunikaatio tapahtuu standardin mukaisten web service -rajapintojen kautta.

Epicor ERP on täysin palvelulähtöiseen arkkitehtuuriin perustuva järjestelmä. Teknologiapohjana toimii luotettava Microsoft .NET alusta sekä standardoidut tekniikat ja kielet. XML-pohjainen kommunikaatio tarkoittaa helppoa integroitavuutta ja muokattavuutta. Järjestelmän toimintaa ja prosesseja voidaan muokata ilman itse järjestelmän koodin muuttamista.

Lisätietoa Epicor ERP -ratkaisusta

Epicor ERP sivusto (avautuu erilliseen ikkunaan)»

Valmiit tuotekohtaiset ratkaisut

Tutustu tuotekohtaisiin ratkaisuihin  tästä.

YHTEYSTIEDOT

MYYNTI

ASIAKASPALVELU & TUKI

Arkisin 08 - 16

-

-

-

TOIMIPAIKAT

Vantaa

Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa
Technopolis Aviapolis

Mikkeli

Patteristonkatu 2, Mikpoli,
50100 Mikkeli

LASKUTUS

Y-tunnus: 1895676-4

Sähköinen laskutus
Operaattori: Nordea (NDEAFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI0210113000241819

Paperilaskut
Smart Time Oy
OSTOLASKUT 12878C, PL 10
57090 VISMA SCAN
FINLAND